Bezoek Nehemia Ministries 20 juni 2017 j.l.
Bezoek Nehemia Ministies

Na een uitnodiging van Nehemia Ministries is het eindelijk zover. Het is 20 juni en het is vroeg opstaan. Om op tijd in Zwijndrecht aanwezig te kunnen zijn hebben we een poging gedaan om de files voor te zijn. Vertrektijd is om 6.15 de zon komt al aardig op en uiteindelijk zijn we met 2 auto,s onderweg lekker rijden op de snelweg.Ik Ben Hendriks en Jeroen Wemmehove raakte onderweg al aardig aan de praat en aan de andere kant was het een uitdaging om wakker te worden, wat was het vroeg! We hadden discussies van het geloof de stichting en het ondernemerschap. Leuk gesprek om mee wakker te komen.

Ondertussen zat ik met de bijbel app psalm 119 eerst voor mezelf maar daarna op Jeroens verzoek hardop te lezen. Intussen zat Jeroen ook lekker op een bijbelse radiozender lekker mee te luisteren. Eenmaal aangekomen in Zwijndrecht waren we te vroeg aangekomen bij Nehemia Ministries maar wel lekker op tijd! We hadden vanmorgen niet de tijd om te gaan eten dus zijn we met een lege maag op pad gegaan. Omdat we toch te vroeg waren in Zwijndrecht hadden we nog een poging gedaan om eten te scoren, is best wel een uitdaging als het op dat moment 7.30 is geen winkel open en wij gingen zoeken naar eten. Zoals je wellicht begrijpt is dat niet gelukt. Rond 8.00 stonden we voor de ingang van Nehemia Ministries en waren we begonnen met het uitruimen van de spullen in de auto oa. muziekinstrumenten en luidsprekers. Intussen kwamen er al aardig wat mensen naar binnen om deel te kunnen nemen aan de vroege samenkomst. Er werd intussen nog wat getuned en muziekinstrumenten werden aangesloten en ook aan de beamer werden de voorbereidingen gedaan voor de muziekteksten van MJW

Na een korte introductie was het eindelijk zover. Maurits Jan Westhoven begon met de aanbidding en na wat onwennige minuten zat hij er al lekker in. Ik zelf zat wat fotos en filmshoots te maken voor de website daarvoor later nog meer. Toen ik zo rond in de zaal keek zag ik met grote vreugde dat de muziek van MJW al vele harten hadden verovert. Gods aanwezigheid was goed te zien en het was voelbaar. Wat een eenheid! Geweldig! Na dat Maurits samen met de MJW band het repertoire hadden uitgevoerd kwam al snel de afsluiting. En na de afsluiting was er koffie en gebak en raakte we al aardig aan de praat met de aanwezigen gelovigen in het Nehemia complex. Ook had Maurits even van de gelegenheid gebruik gemaakt om wat te gaan vertellen over de nieuwe stichtin MJW. Er lag ook een doos met cd,s van MJW waar er hier en daar wat werd weggegeven. Al met al was het een groot succes allemaal te danken aan Abba Vader. Dank u wel pappa voor deze door god gegeven dag.