Worship avond
MJW worship avond

MJW verzorgt worship avond i.s.m.Healing Delivering Ministries.

Het is 4 augustus 2017. Plaats van bestemming is Healing Delivering Ministries, te Almere Buiten in het gebouw De Goede Herder. MJW werd gevraagd om de worshipavond te gaan verzorgen. Eenmaal aangekomen waren ze al volop bezig met het spelen van worshipsongs. Het was een kleine gemeenschap  wat een indruk gaf van een vaste groep bezoekers. Binnen heerste een gevoel van rust en eenheid zowel in de groep als de MJW leden. Tijdens het zingen werden de keeltjes gesmeerd met koud drinkwater want het was nog erg warm en benauwd  binnen van de zon van overdag.

De gelovige aanwezigen gaven zich helemaal over aan gods leiding door middel van muziek en de heilige geest. Sommige gingen hardop bidden en andere zag je weer op een intiemere manier zachtjes met god praten.  Kort samen gevat kregen ze allen een aanraking van god, wat geweldig was om te zien.

Rond 22.00 werd het afgesloten met een kopje koffie en een koekje. Er werd wat nagepraat en de waardering van de mensen en de pastors  van Healing Delivering MInistries was groot. Echter alle eer aan de heer!

MJW wil de dank uitspreken aan Healing Delivering Ministries, Maurits Jan Westhoven, Jeroen Wemmenhove, Eveline Donk, Jennifer Oosterhof en Rachella Tolud-Finsy die deze avond mogelijk maakte. May god bless you all..

Wilt u een whorshipavond meemaken? Dat kan!  Kijk voor meer Info www.metjezuswandelen.nl

Ik zal mijn grootheid en mijn heiligheid tonen en mij aan vele volken bekendmaken. Ze zullen beseffen dat ik de HEER ben.
Ezechiël 38:23